Face to Face: Drie koren in één

Het Face to Face koor kent drie koren, die ook vaak samen zingen: Het kinderkoor, het jongerenkoor en het volwassenenkoor.

Het kinderkoor van Face to Face bestaat uit een enthousiaste groep van zo’n 40 kinderen. Regelmatig verzorgen wij een viering in de R.K. Kerk. Daarnaast treden we een aantal keer per jaar op, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag, de Kerstmarkt of uitvoering in het Calypso theater. Maaike van Ginkel gaat deze groep voor. Een keer in de week is er op maandagmiddag repetitie. Tijdens deze repetitie zingen we ook nummers van Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestival of andere populaire nummers.

Zingen is leuk! Samen zingen is nog veel leuker! Vind jij dat ook? Kom dan zingen bij ons kinderkoor! Volg ons ook via de Facebook pagina van Face to Face!

Gezinsvieringen
Eens in de maand verzorgen wij een gezinsviering in de R.K. Kerk. In deze vieringen staan de kinderen met hun familie centraal. Tijdens de viering zingt het kinderkoor van Face to Face. Naast het zingen van vrolijke liedjes kan je in de viering luisteren naar een mooi verhaal of we kijken op een groot scherm naar een verhaal uit de prentenbijbel.

Het Jongerenkoor bestaat uit tieners en repeteren samen met het volwassenen koor op de donderdagavond.