Zondag 18 december is het jaarlijkse kerstconcert van het Face to Face koor, onder leiding van Tom van Ginkel.

’s Middags om 15.00 uur is de Kerstmusical en daarna kinder-kerst-sing-in; een middag waar de kinderen centraal staan. Er klinken overbekende Nederlandse kerstliedjes waar jong en oud bij mee kan zingen, maar er zullen ook diverse nieuwe kerstliedjes gezongen gaan worden. Alle kinderen worden uitgenodigd om een lampion of lichtje mee te nemen. Het thema deze middag is: Volg de Ster!

De kinder kerst cd ‘Vrolijk kerstfeest met Face to Face’, vol met vrolijke, gezellige, mooie en swingende kerstnummers is deze middag te koop.

Volg de Ster
’s Avonds om 20.00 uur is het kerstconcert met verrassende nieuwe kerstliederen, maar er klinken ook bekende melodieën, van pop tot klassiek, van luister- tot swingnummers. Een zeer gevarieerd repertoire met als thema: Volg de Ster. Een avond om in de juiste kerststemming te komen.

De toegang voor beide concerten is gratis. Aan het eind is er een collecte voor de onkosten. U bent welkom in de R.K. kerk St. Johannes de Doper.

18 december: Kerstmusical, Sing-in en Kerstconcert

Volg de Ster